Tabbouleh er en velkjent rett fra midt-østen, med masse persille og friske smaker!.Den inneholder som oftest bulgur men her har jeg gjort den ketogen og byttet ut bulgur med revet blomkål!
2stkstore tomater(gjerne uten det bløte kjøttet og frø)
0.5stkekologisk sitronsaften og litt revet skall
2ssgod olivenolje
0.5stkgranateplekun kjerner!
salt og pepper etter smak
Instructions
Kutt tomat og agurk i 0.5cm små terninger.
Bland sammen blomkål, bladpersille, agurk, tomat, sitronsaft, olivenolje og smak til med salt og pepper.
Dander på et fat eller en bolle, strø over granateplekjerner.
Notes
MakronutrienterKH/100g: 3.3g(Gram/porsjon: 180g)Karbohydrater: 23.7gProtein: 9gFett: 21.9gTips! For å lettere få ut kjernene fra granateplet, bank på det rundt om med en tresleiv eller lignende gjenstand. Når du deler det i 2 vil kjernene løsne mye lettere! NB! Saften farger av seg!