Start med å rive squash grovt. Salt squashen, bland godt og la stå i ca 10 min.
Bland sammen de tørre ingrediensene i en egen bolle.
Legg squashen i en sil og press godt ut væsken.
Bland eggene med squashen og rør godt slik at all squash er dekket med egg.
Rør inn det tørre i squash-røra og bland godt, bruk gjerne en ballong-visp og rør raskt slik at fiberhusken ikke klumper seg.
Rør til sist inn revet ost og bland godt.
Smelt litt smør i en panne, gjerne en "non-stick"-panne slik at lappen ikke setter seg fast. Bruker du støpejern må du kanskje bruke mere fett eller lavere varme.
Ha ca 4-5 ss røre i panna, bruk en våt skje for å trykke den flat, ca 1cm tykk. Stek på middels varme, ca 4-5min på hver side. Jo tynnere lapp, jo kortere steketid, men ikke stress med å snu de, da kan de risikere å gå i stykker.