Sett ovnen på 170*C, gjerne varmluftsfunksjon.
I en bolle, bland cottage cheese, creme fraiche og kremost, kjør dette sammen til en jevn røre med en stavmikser.
Knekk i eggen i røren, sammen med søtstrø og eplecider-eddik og visp alt godt.
Bland i revet ost, rør godt sammen.
Bland de tørre ingrediensene i en egen bolle. Bruk en sil og sikt ned det tørre i den våte røren med egg, litt ad gangen. Dette fordi det skal blandes jevnt alt sammen og ikke bli noen klumper.
Trill rundstykker av deigen, bruk gjerne litt havrefiber på hendene sånn at det ikke blir så klissete. Deigen gir 9 rundstykker.
Trykk rundstykkene litt lett så de blir flatere, pensle med vann og dryss over valgfri topping, feks frø eller litt ost. Eller la de være som de er!
Ha rundstykkene på bakepapir og et stekebrett. Sett nederst i ovnen (eller i midten hvis du ikke bruker varmluftsfunksjon) og stek i ca 25 minutter.
Ta ut og la de avkjøle på rist. Så er det bare å smøre de og ha på valgfritt pålegg!