Gå tilbake E-postlink

Kokos-kuler ala "Bounty"

Matrett Brød og bakst, Dessert, keto, Søtsaker
Porsjoner 1 porsj

Ingredients
  

  • 50 g melis Sukrin/Sukkr
  • 1 ss Sukkr vanilje eller 1 krm Bourbon vanilla pulver
  • 1 tsk kremfløte
  • 100 g kokosmasse
  • 75 g ekte smør romtemperert
  • 50 g sukkerfri melkesjokolade eller mørk sjokolade
  • 1 tsk kokosmasse til pynt

Instructions
 

  • Visp godt sammen smør, melis og vaniljesukkr, du vil prøve å løse opp så mye som mulig av søtningsmiddelet.
  • Bland inn fløte og kokos og miks godt.
  • Rull små kuler av deigen, ca 1 ss per kule. Sett disse kaldt i ca 30 min.
  • Smelt sjokoladen i vannbad.
  • Dypp kulene i sjokoladen, bruk gjerne små gaffler eller tannpirkere (eller egnet utstyr), legg de på en tallerken eller en bake-rist for konfektlaging.
  • Dryss litt kokos på toppen og forvar i kjøleskap eller fryser.