Skvallerkåls-pesto
Equipment
- 1 stavmikser/blender
Ingredients
- 2 dl nyplukket og skylt skvallerkål
- 1 fedd hvitløk
- 1 ts ristede pinjekjerner eller cashew, pekan, solsikkekjerner osv.
- 0.5 ts havsalt
- 1 ts sitronsaft
- 1 ss revet parmesan eller annen passende hard ost
- 0.5 dl olivenolje kaldpresset
Instructions
- Skvallerkålen må skylles før bruk, bruk kaldt vann, sil av og legg på kjøkkenpapir for lett tørk.
- Rist pinjekjerner lett, i en tørr stekepanne.
- Putt alle ingrediensene i en blender eller et mikserglass for bruk av stavmikser.
- Kjør alt sammen til en jevn og deilig røre. Smak til om det trengs noe salt, syre. Hvis du vil ha den mere flytende for å bruke til feks en suppe så bare ha oppi mer olivenolje til ønsket konsistens.
- Server!
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!