Rød coleslaw

Coleslaw, den perfekte kålsalaten til all type grillmat eller på et koldtbord! Denne er laget med rød spisskål, noe som gir den fantastiske fargen!
KOKETID 15 minutter
Matrett Annet tilbehør, Salat
Nasjonalitet Amerikansk
Porsjoner 4 porsjoner
Kalorier 168 kcal

Ingredienser
  

  • 1 hode rød spisskål kan byttes ut med grønn, eller vanlig hodekål
  • 1 stk rødløk medium
  • 0.5 dl majonäs
  • 0.5 dl creme fraiche kan byttes ut med rømme
  • 1 ss Dijon sennep
  • salt etter smak
  • sortpepper etter smak

FREMGANGSMÅTE
 

  • Bland først sammen majones, creme fraiche og sennep i en bolle som vil rømme hele salaten. Smak til med salt og pepper. Dette blir basen for salaten.
  • Del spisskålen i 2 eller 4 og kutt den opp i fine strimler. Pass på å ikke få med den grove delen nærmest rotfeste.
  • Skrell rødløken, del i 2 og kutt fint.
  • Hell kål og rødløk i bollen med basen og bland godt sånn at alt blir dekket.
  • Sett i kjøleskapet og la kål-salaten "sette seg" i ca 1 h før servering.

Merknader

Makronutrienter
KH/100g: 2g
(Gram/porsjon: 203g)
 
Karbohydrater: 16.5g
Protein: 16.1g
Fett: 57g
Stikkord coleslaw, kål, keto, lavkarbo, lchf
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Recipe Rating




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.