Rød coleslaw
Ingredienser
- 1 hode rød spisskål kan byttes ut med grønn, eller vanlig hodekål
- 1 stk rødløk medium
- 0.5 dl majonäs
- 0.5 dl creme fraiche kan byttes ut med rømme
- 1 ss Dijon sennep
- salt etter smak
- sortpepper etter smak
FREMGANGSMÅTE
- Bland først sammen majones, creme fraiche og sennep i en bolle som vil rømme hele salaten. Smak til med salt og pepper. Dette blir basen for salaten.
- Del spisskålen i 2 eller 4 og kutt den opp i fine strimler. Pass på å ikke få med den grove delen nærmest rotfeste.
- Skrell rødløken, del i 2 og kutt fint.
- Hell kål og rødløk i bollen med basen og bland godt sånn at alt blir dekket.
- Sett i kjøleskapet og la kål-salaten "sette seg" i ca 1 h før servering.
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!