Grillet tyrkisk paprika
Utstyr
- 1 grill
- 1 pensel/kost
Ingredienser
- 4 stk tyrkisk paprika gul eller grønn
- 1 stk hvitløksfedd finhakket
- 2 ss olivenolje
- salt og pepper
- 1 ss bladpersille finhakket
FREMGANGSMÅTE
- Del paprikaen i 2 deler, på langs. Fjern stilk og innmat/frø.
- Bland olivenolje med hvitløk og pensle paprikaen
- Legg paprikaen på grillrist, grill på ene siden til den fått litt farge, snu og gjenta. Pensle eventuellt med hvitløksoljen. Paprikan skal ikke ligge så lenge men kun bli oppvarmet og få litt farge. underveis. Dette for å beholde litt krønsj.
- Legg paprikan på et fat og strø over litt salt og pepper og avslutt med et dryss finhakket persille.
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!