NorwegianKeto Vaniljeis

Kanskje den beste vaniljeisen jeg smakt, som samtidig er sukkerfri og dermed veldig keto-vennlig!
FORBEREDELSESTID 30 minutter
KOKETID 4 timer
Matrett Dessert, Søtsaker
Nasjonalitet Norsk
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser
  

  • 1 halv vaniljestang frøene
  • 1 egg
  • 3 eggeplommer
  • 2 ss Finesse bakesukker
  • 1 ss vaniljeSukkR (søtningsmiddel med vanilje)
  • 2.5 dl kremfløte

FREMGANGSMÅTE
 

  • Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.
  • Pisk eggeplommer og det hele egget sammen med søtningsmiddel og frøene fra vaniljestangen, til eggedosis. Her må du bruke god tid, minst 20 min med elekstrisk visp. Det er viktig at søtningsmiddelet er løst opp og att eggedosien er skikkelig tykk.
  • Pisk kremfløten til tykk krem.
  • Vend inn kremfløten i eggedosisen forsiktig, men bland godt.
  • Sett iskremen i frysen i minimum 4h, men du må røre i den 2-3gg de første 2h slik at isen ikke danner iskristaller.
  • Server isen som den er eller med valgfri topping eller tilbehør!

Merknader

Tips! Du kan gjerne doble oppskriften, men da må du beregne noe lenger tid i frysen. 
Serveringstips!
  • Skogsbærsaus, kokt opp med litt sukkerfri sirup, server mes isen og riv over hvit sjokolade!
  • Ha hakkede hasselnøtter og sukkerfri melkesjokolade oppi isen når du vender inn fløten
  • Hjemmelaged karamellsaus.
Stikkord lavkarbo, lavkarbois, norwegianketo, vaniljeis
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Recipe Rating




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.