NorwegianKeto Vaniljeis
Ingredienser
- 1 halv vaniljestang frøene
- 1 egg
- 3 eggeplommer
- 2 ss Finesse bakesukker
- 1 ss vaniljeSukkR (søtningsmiddel med vanilje)
- 2.5 dl kremfløte
FREMGANGSMÅTE
- Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.
- Pisk eggeplommer og det hele egget sammen med søtningsmiddel og frøene fra vaniljestangen, til eggedosis. Her må du bruke god tid, minst 20 min med elekstrisk visp. Det er viktig at søtningsmiddelet er løst opp og att eggedosien er skikkelig tykk.
- Pisk kremfløten til tykk krem.
- Vend inn kremfløten i eggedosisen forsiktig, men bland godt.
- Sett iskremen i frysen i minimum 4h, men du må røre i den 2-3gg de første 2h slik at isen ikke danner iskristaller.
- Server isen som den er eller med valgfri topping eller tilbehør!
Merknader
- Skogsbærsaus, kokt opp med litt sukkerfri sirup, server mes isen og riv over hvit sjokolade!
- Ha hakkede hasselnøtter og sukkerfri melkesjokolade oppi isen når du vender inn fløten
- Hjemmelaged karamellsaus.
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!