Kylling-leverpostei
Equipment
- 1 kjøkkenmaskin med S-kniv eller tilsvarende
Ingredients
- 500 g kyllinglever
- 1 ss talg / Ghee / baconfett eller tilsvarende stekefett
- 2 stk eggeplommer
- 1 dl kremfløte
- 2 ss Ghee
- 1 ts havsalt
- pepper etter smak
- chilipulver etter smak
- 1 klype muskat
Instructions
- Kutt opp leveren i mindre biter og stek denne i en panne med stekefett, til den er gjennomstekt. Kryddre leveren.
- I en kjøkkenmaskin med S-kniv har du oppi kremfløte, eggeplommer og ghee.
- Du kan velge å kutte ut eggeplommer og/eller kremfløte, men dette må da erstattes med dobbel mengde ghee.
- Når levern er ferdig stekt heller du denne oppi beholderen til kjøkkenmaskinen og kjører alt sammen til en jevn røre.
- Smak og sjekk om du trenger noe mere salt og krydder.
- Leverposteien er nå ferdig og kan spiser med en gang, settes i kjøleskap eller fryses.
Notes
Server med sprøstekt bacon. Du kan også sprøsteke bacon og blande oppi posteien etter den er ferdig mikset. Tips! Smaker som passer veldig godt i leverposteien er frisk rosmarin eller timian!
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!