Eggesalat
Ingredienser
- 4 stk kokt egg M/L
- 4 ss majones hjemmelaget - se egen oppskrift!
- 2 ss finhakket rødløk el. purre, salatløk, sjalottløk
- 1 ss creme fraiche el. rømme
- 1/2 ts dijonsennep
- 1 ts maldon salt
- 1/2 ts sortpepper grov eller fin
FREMGANGSMÅTE
- Kok eggene, hardkokt. Legg de i kaldt vann og la de kjøle seg ned.
- I en bolle, bland majones, sennep, crème fraiche, løk og krydder.
- Når eggene er kalde nok, skrell de og bruk en egg-deler til å dele opp eggene i mindre biter. Du kan selvfølgelig også kutte de opp med en kniv, men en egg-deler vil gjøre jobben kjapt og bra.
- Bland sammen egg med majonesbasen, og smak eventuelt til med ekstra salt/pepper.
- Nå er eggesalaten klar til å nytes!
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!