Brødlapper
Ingredients
- 4 stk egg
- 2 dl mandelmel ikke fettredusert
- 2 dl pofiber
- 1 dl rømme eller cottagecheese/cremefraiche
- 1 ss fiberhusk
- 1 ss sesammel
- 0,5 ts havsalt
- 0,5 ts Finesse bakesukker eller tilsvarende
- frø til topping
Instructions
- Bland alt i en bakebolle og rør godt, jeg bruker gjerne en ballongvisp.
- (hvis du bruker Cottagecheese kan du med fordel mikse den til en jevn røre før du har den sammen med de andre ingrediensene)
- Legg et bakepapir på et stekebrett, og med hjelp av en slikkepott lager du 6-8 "hauger" med røre. Ta så et lite glass med vann og en skje, dypp skjeen i vannet og smør ut haugene til runde "lapper" med baksiden av skjeen.
- Stek lappene i ovnen på 200*C i 12 minutter. Legg på rist og la de kjøles litt ned før servering. Kan oppbevares i kjøleskap i ca 5 dager.
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!