Brødlapper

En fast men luftig brødlapp, perfekt for pålegg eller som hamburgerbrød!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 12 minutes
Matrett Brød og bakst
Nasjonalitet Norsk
Servings 6 stykk

Ingredients
  

  • 4 stk egg
  • 2 dl mandelmel ikke fettredusert
  • 2 dl pofiber
  • 1 dl rømme eller cottagecheese/cremefraiche
  • 1 ss fiberhusk
  • 1 ss sesammel
  • 0,5 ts havsalt
  • 0,5 ts Finesse bakesukker eller tilsvarende
  • frø til topping

Instructions
 

  • Bland alt i en bakebolle og rør godt, jeg bruker gjerne en ballongvisp.
  • (hvis du bruker Cottagecheese kan du med fordel mikse den til en jevn røre før du har den sammen med de andre ingrediensene)
  • Legg et bakepapir på et stekebrett, og med hjelp av en slikkepott lager du 6-8 "hauger" med røre. Ta så et lite glass med vann og en skje, dypp skjeen i vannet og smør ut haugene til runde "lapper" med baksiden av skjeen.
  • Stek lappene i ovnen på 200*C i 12 minutter. Legg på rist og la de kjøles litt ned før servering. Kan oppbevares i kjøleskap i ca 5 dager.

Notes

Server gjerne lappene med ditt favorittpålegg! 
på bilde: Spekeskinke og paprika-pesto, hjertesalat, Västerbottenost, agurk og svensk Skagensalat.
Stikkord keto, ketobrød, lavkarbobrød, lavkaro
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Recipe Rating




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.