Syltet rødløk
Equipment
- 1 vasket/sterilt glass med lokk
Ingredients
- 2-3 rødløk
- 2 dl vann
- 0.5 dl eplesidereddik
- 2 ss Sukrin/SukkR gold
- 1 ts salt
- 1 laurbærblad
- 5 hele sortpepperkon
- 0.5 jalapeno eller chili
Instructions
- Kutt jalapenon i skiver.
- I en kjele ha oppi alle ingredienser utenom løken. Gi alt et lite oppkok og rør slik at søtningsmiddelet smelter. Ta av kjelen og la væsken kjøle seg litt ned.
- Fjern skallet på rødløken og vask de. Fjern endene og del løken i to.
- Kutt løken i skiver på "langs", alltså motsatt vei som om du skulle kuttet ringer.
- Legg løken oppi et rent glass og hell over væsken sammen med alt krydder.
- Sett kjølig og la stå i minimum 4h før servering. Holdbarheten er ca 1 uke, pass på at du alltid bruker en helt ren gaffel når du skal ta av den ferdig sylta rødløken!
Legg igjen et svar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!